X

آرشیف

پیام به رهگذران راه اسلام

(وسیله برای نصرت ویاری مسلمانان)
بسم الله الرحمن الرحیم

الحمد لله الذی قال فی کتابه:و ما کان المومنون لینفرواکافة فلولانفر من کل فرقة منهم طائفةلیتفقهوافی الدین ولینذورا قومهم اذا رجعوا إلیهم لعلهم یحذرون:الا آیه122سوره توبه:
ستایش مر خدای را ست که در کتابش فرمود مومنا ن را نسزد که همگی بیرون روند (وبرا ی فرا گیررمعارف اسلامی عازم مراکز علمی اسلامی شوند )وباید از هر قوم وقبیله ای عده بروند (ودر تحصیل علوم اسلامی شوند )تا به تعلمات اسلامی آشناشوند و هنگام که بسوی قوم قبیله ای خود برگشتند(به تعلیم مردم بپردازند وآنهارا ارشاد نمایند)(وانان رااز مخالفت فرمان خداوند بترسانند)تا(خودرا ازعذاب خداوند برحذر دارند وازضلالت (خود داری کنند.ودرود سلامتی باد بررسولی که در سخن رانی خود فرمود کسیکه خداوند متعال درمورد او اراده خیر داشته باشد اورا به علم دانش دین عنایت میفرماید.
هرگاه اراده خداوند متعال به یک کاری خیر که یک برادر مسلمان که انجام بدهد رفته باشد در حقیقت رضایت خداونددمتعال را کسب نموده است وبرعکس هر انسان که یک عمل زیشت را انجام دهد درحقیقت رضایت خداوند (ج)را سلب نموده است.
فرق بین کارخیروکار شر چه است باوجود که به هر دواراده خداوند(جل جلاله)رفته است؟
جواب فرق بین کارخیر وکارشر باوجود که به هر دو اراده خدوند(جل جلاله) رفته است این است .
که به کارخیر هم اراده وهم رضایت خداوند(جل جلاله) در آن میباشد.
وکار شر آن است که درآن اراده خداوند(جل جلاله) بوده و رضایت خداوند(جل جلاله)را در قیبال ندارد.
چنانچه مولانا اشرف علی تهانوی دریک گفته خود میفرماید.مدت مدید بود که زنان هندوستان را میدیدم که روبه تباهی میروند ودرمورد علاج ایشان می اندیشیدم واین تباهی نه تنها به دین شان محدود بود بلکه دنیای ایشان هم اثر انداخته بود واز خود شان تجاوزنموده به بچه های ایشان رسیده بود این تباهی چنان معلوم میشد که درآیند ه نزدیک به یک مرض لا اعلاج تبدل گردد. ای برادروخواهر مومن ومومنه ! امروز آن مرض لا اعلاج من وتورا دربر گرفته چرا درپی علاج این مرض تبا کن نمی اندیشیم همگی مصروف مناظره فلم های مبتذل هندی ,مصروف سازوسرود های تباکن مصروف خوردن حق یک برادرمسلمان بنا حق. مشغول به جمع کردن پیسه ,دالر از راه های نامشروع که این همگی درحقیقت نمایان گر این مرض لا اعلاج که صیاد است مارا به حلقه دام خود فرونشانده است بشتابید .چناچه ایزد منان میفرماید ."ای ایمان داران!خود تان و زن بچه های تان را از آتش جهنمی که آتش انگیزش مردم وسنگ اند نجات دهید "سورةالتحریم "الا آیه 6:
وهمچنان خداوند متعال فرمود "ای زنان !یاد کنید آنچه تلاوت میشود ازایات خداوند وحکمت ودانش درمنزل های تان "الاحزاب34"
ودرود بر حضرت رسول گرامی که فرمود " تحصیل علم بر هر مرد مسلمان وزن مسلمان فرض است"وهمچنان بنده حقیر باصدای پرشور شوق از محبت نظر به گفته رسولی گرامی کونین وختم المرسلین حضرت سید الانبیامحمد مصطفی (صلی علی وعلیه وسلم)که فرضیت علم را به کافه مسلمین ومسلمه خبرداد. میگویم که موفق باد آنکس را که گام را نهاد بسوی علم. موفقیت بالا تر از ان باد آنکس را که بهره دهد از علم خود دیگران را. بااحترام محمد گل "نوری"محصیل سال چهارم دانشکده انجنیری
دانشگاه بلخ.
دوستان عزیز قبل ازاینکه به عمق مطب برسیم این شش رکن اسلام را باید به حافظه ها سپرده وهمچنان اهل, اولاد, دوستان, همنشنان, هم کلاسان وهم رابطه گان خود را به حفظ وعمل ارکان اسلام تشویق نمایم بخاطرکه سیدنا مولانا سرورنا نور کائنات افضل رسولان حضرت والا شان محمد مصطفی (صلی علی وعلیه وسلم )بشارت بسیار عظیم وامیدوار کننده درمورد خواندن کلمه لااله الا الله محمد رسول الله (ازعمق قلب هاوبه جای آوردن آن وعمل کردن با تمام ارکان آن که منبع ایمان است)بشارت داده است
اول کلمه طیبه:لااله الاالله محمد رسول الله
دوم کلمه شهادت :اشهد ان لااله الا الله واشهد ان محمد عبده ورسوله(صلی علی وعلیه وسلم)
سوم کلمه تمجید:سبحان الله والحمد لله ولااله الله والله اکبر ولا حول ولا قوت الا بالله العلی عظیم
چهارم کلمه تحمید:لا اله الا الله وحده لاشریک له له الملک وله الحمد یحی ویمیت بیده الخیر وهوعلی کل شئ قدیر
پنجم کلمه استغفار:استغفار الله ربی من کل ذنب اذنبته عمد اوخطاسرا اوعلانیة ومن ذنب الذی اعلم ومن دنب الذی لا اعلم انک انت العلام الغیوب ستار العیوب غفار الذنوب ولا حوله ولا قوت اله با لله العلی العظیم
ششم کلمه رد کفر:الهم انی اعوذ بک من ان اشرک بک شی وانا اعلم به استغفرک لما لا اعلم به تبت عنه وتبرات من الکفر والشرک والبدعت والفواحش والمعاصی کلها واسلمت وآمنت و اقول لااله الا الله محمدرسول الله(صلی علی علیه وسلم)
درین جا ما تنها دررابطه به کلمه اول اسلام که کلمه طیبه است درپیام خود بخاطر جلوگری از پرحرفی اکتفا میکنیم.
نخستین رکن از ارکان بزرگ اسلام، همانا گفتن لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ می‌باشد و قسمت دوم این شهادت یعنی: مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ در خلال اموری که ذکر می‌شود. تحقق پیدا می‌کند:
اولاً: تصدیق نمودن هر آنچه پیامبر صلى الله عليه وسلم فرموده و یا به هر نحوی تایید کرده است، و نخستین آنها این است که او فرستاده خدا است و او را برای هدایت همه انسان‌ها وجنيان فرستاده تا وحی خداوند را بوسیله قرآن و سنت که در بر گیرنده دین اسلام می‌باشد، تبلیغ کند، دینی که خداوند، بجز آن را نمی‌پذیرد.
وهمچنان دین اسلام یگانه اساس سالیم ومستحکم بوده که کامل ترین وپسندیده ترین دین ها به نزد خداوند (جل جلاله) دین اسلام است دین اسلام ما را بسوی خیر فلاح طریقه راست راه نمای نموده واز گمرای ومایوصیت نجات میبخشد دین اسلام تمام افعال بد را از قبیل خوردن شراب ,مخدرات ,قمار ,لواطت ,زنا ….خلاصه تمام این افعال را مردود قرار داده وانسان را به راه راست اهنمای میکند.
ثانیاً: اطلاعات و فرمانبرداری از پیامبر صلى الله عليه وسلم و گردن نهادن در برابر هر حکمی که صادر می‌کند و کاملاً تسلیم او شدن و پیروی نمودن از سنت او و ترک کردن هر آنچه که با آن در تضاد می‌باشد.
یعنی درحقیقت پیروی از رسول گرامی اسلا م پیروی ازخداوند متعال میباشد چناچه ایزد بیکران میفرماید. "اطی عو الله واطیعو الرسول واولوالامر منکم"سوره نساء الاآیه59
ترجمه :خداوند(جل جلا له)میفرماید که اطاعت کنیدخداوند راوپیروی کنیداز رسول خدا واولیا تان .
ثالثاً: محبت ورزیدن به پیامبر( صلی الله وسلم) بگونه‌ای که محبت او بالای محبت پدر و مادر، فرزند و حتی بیش از محبت نفس خویش قرار گیرد. آنگونه که باعث تعظیم، توقیر، نصرت و یاری او و دفاع از او گردد.
پس هر مسلمانی برای اینکه ایمانش صحیح باشد و شرط دوم توحید را تحقق بخشیده باشد، باید برای تحقق بخشیدن این امر مهم یعنی محبت و مهرورزیدن به پیامبر( صلی الله وسلم) بکوشد. و نیز برای اینکه شهادتش پذیرفته شود که می‌گوید محمد رسول خدا است چون منافقین می‌گفتند: (إِذَا جَاءكَ الْمُنَافِقُونَ قَالُوا نَشْهَدُ إِنَّكَ لَرَسُولُ اللَّهِ وَاللَّهُ يَعْلَمُ إِنَّكَ لَرَسُولُهُ وَاللَّهُ يَشْهَدُ إِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَكَاذِبُونَ) [ سورة المنافقون من الآية :1 ]
یعنی: «ما گواهی می‌دهیم که تو حتماً فرستادة خدا هستی ـ خداوند می‌داند که تو فرستاده خدا هستی ـ ولی خدا گواهی می‌دهد که منافقان در گفته خود دروغگو هستند».
پس می‌بینیم که شهادت آنان هیچ نفعی برایشان در بر نداشت، چون معنای شهادت را در خود تحقق نبخشیده‌اند.
در اینجا برخی از اموری را که می‌توان بوسیله آنها به حقیقت محبت عمل نمود، می‌آوریم تا بتوان بدینوسیله در قبال این حق که برای پیامبر( صلی الله وسلم) گذاشته شده است عمل نمود، و در برابر هجوم و حملات گمراه‌کننده‌ای که بر علیه پیامبر( صلی الله وسلم) پیش گرفته شده است جلوگیری کرد، و در برابر آن جان و مال و پدر و مادر و هر آنچه که داریم فدا کنیم؛ بلکه هر کس هر آنچه در توان دارد و به قدر امکان و توانایی خویش به این امر مهم کوشا وسعی تلاش خسته نپذیر را در قیبال داشته باشیم: ای برادر وخواهر عززم ای آنکس که مخاطب این مطلب قرارگرفته اید ای آنکس که غریزه اسلامیت ترا به تحریک درآورده آگاه باشید که دشمن یک پلان بسیار خطرناک را درپیش دارد میخواهد که این دشمن مکار پلان خودرا نه تنها از طریق اصلحه چون(توپ,تانک,طیاره ,وصلاح ذره وی) بلکه ازطریق اصلحه خطرناک تر ومخرب تر که هماتغیر افگارمسلمانان میباشدکه ازطریق مدیا ,تلویزیون ,اخبار ومجله وهمچنان پول وپیسه ….)بالای ما مسلمانان بگمارد ما شاهد حال آن هستیم که امروز برادران مسلمان ما به خاطر پول وپیسه به عسویت روی می آورند نبست به اطلاع رسانی تلویزیون نورچندین تن ازبرادران مسلمان ما درکابل به عسویت روی آوردند ومرتد شدندکه علت این روی آوردن ها چست هما نا بی خبری ودر ک نا سالیم ما مسلمانان ازاسلام است اسلام درحقیقت عیبی ندارد یگانه عیبی که وجود دارد از مسلمانی ماست ای بردار وخواهرمسلمان و مهربانم برومکتب اسلام رامطالعه کن بادقت به آیات وکلام الهی بنگر وحادث گهر بار آن حضر ت( صلی علی وسلم)رابخوان جان ,مال ,اولاد وعمر خودرا درین راه پر ارزیش که سعادت دارین درین راه است بمصرف برسان برای این که برادرم وخوهرم به این هدف نیک ارج قایل شوید به نکات مهم ذیل جامه عمل بپوشانید.

صد نکته برای رسیدن به یاری مسلمانان:
نکته1- فکر نمودن واندشیدن در دلایل نبوت پیامبر ص دلایلی که بطور قطع نبوت او را ثابت می‌کنند که اصل آن هم قرآن می‌باشد.
نکته2- آموزش ویادگیری دلایلی که دلالت می‌کند بر وجوب اتباع و فرمانبرداری از پیامبر ص و اقتداء به او از جمله: دلایل قرآنی، سنت و اجماع.
نکته3- معلومات,آشنایی و آگاهی یافتن بر حفظ خداوند در قلب‌ها بوسیله سنت پیامبر ص، و این امر هم در خلال زحمات بزرگی که اهل علم در طول تاریخ متحمل گشته‌اند شناخته می‌شود که آنان صحیح و غلط را از هم جدا کرده‌‌اند و به بهترین شیوه آن را جمع‌آوری نموده‌اند که امت پیامبر ص در میان تمام امت‌های پیشین به این ویژگی برتری یافته است.
نکته4- طلب واظهار محبت نمودن به رسول الله(صلی الله وسلم) در دل‌ها و آن هم با یادآوری صفات پسندیده و زیبای او و خواندن شمایل و سجایای برگزیده او، و او تنها کسی است که تمام کمالات بشری را دارا می‌باشد. 
نکته5- اظهار داشتن ویادآوری فضیلت و احسان پیامبر گرامی(صلی الله وسلم) در حق تک تک ما، زیرا او بود که دین خدا را بسوی ما آورد و آن را تکمیل و تبلیغ نمود.
نکته6- به دنبال هر کار خیری، خواه دنیوی باشد و یا اخروی، بعد از فضل و سنت پروردگار، او است که ما را موفق گردانیده و بوسیله او است که متنعم گشته‌ایم، زیرا او راهنمای ما بوده، پس خداوند او را جزای خیر دهد آنگونه که شایسته پیامبری او است.
نکته7- یادآوری اینکه او مهربانترین، مهرورزترین و حریص‌ترین کسی است بر امتش آنگونه که خداوند می‌فرماید: (النَّبِيُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنفُسِهِمْ). [الأحزاب من الآية :6 ]
یعنی: «پیغمبر از خود مومنان نسبت به آنان اولویت بیشتری دارد».
نکته8- آشنایی و آگاهی بر آیات و احادیثی که مشعر بر فضل و عظمت و بزرگواری او نزد خداوند است، و نیز دال بر محبت ورزیدن خداوند و احترام و اکرام پروردگار برای پیامبر ص می‌باشد. 
نکته9- ملتزم بودن به دستور خداوند که ما را امر می‌کند که به پیامبر ص محبت بورزیم، بلکه محبت پیامبر ص را بر نفس خویش مقدم بداریم. زیرا پیامبر ص می‌فرماید: «لن يؤمن أحدكم حتى أكون أحب إليه من نفسه وولده ووالده والناس أجمعين».
یعنی: «ایمان هیچ کدام از شماها تکمیل نمی‌گردد مگر اینکه من را از نفس خویش، فرزندان، پدر و مادر و از همه مردم بیشتر دوست بدارد».
نکته10- ملتزم بودن به فرمان خداوند که ما را دستور می‌دهد که با پیامبر ص و سنت‌هایش مودبانه رفتار نماییم، خداوند می‌فرماید: (يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَرْفَعُوا أَصْوَاتَكُمْ فَوْقَ صَوْتِ النَّبِيِّ وَلَا تَجْهَرُوا لَهُ بِالْقَوْلِ كَجَهْرِ بَعْضِكُمْ لِبَعْضٍ أَن تَحْبَطَ أَعْمَالُكُمْ وَأَنتُمْ لَا تَشْعُرُونَ). [الحجرات الآية : 2].
یعنی: «ای کسانی که ایمان آورده‌اید، صدای خود را از صدای پیغمبر بلندتر مکنید، و همچنان که با یکدیگر سخن می‌گویید، با او به آواز بلند سخن مگویید تا نادانسته اعمالتان بی اجر و ضایع نشود».
و باز می‌فرماید: (إِنَّ الَّذِينَ يَغُضُّونَ أَصْوَاتَهُمْ عِندَ رَسُولِ اللَّهِ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ امْتَحَنَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ لِلتَّقْوَى لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ عَظِيمٌ). [الحجرات الآية : 3 ]
یعنی: «آنان که صدای خود را نزد پیامبر خدا پایین نموده و آهسته بر می‌آورند. کسانی‌اند که خداوند دلهایشان را برای پرهیزگاری پاکیزه و ناب داشته است. ایشان آموزش سترگ و پاداش بزرگی دارند.»
همچنین می‌فرماید: (لَا تَجْعَلُوا دُعَاء الرَّسُولِ بَيْنَكُمْ كَدُعَاء بَعْضِكُم بَعْضًا). [النور من الآية : 63 ].
یعنی: «(ای مومنان) دعوت پیغمبر را در میان خویش (برای اجتماع و شرکت در کارهای مهم) همسان دعوت برخی از خود بشمار نیاورید. (چرا که فرمانش فرمان خدا و دعوتش دعوت پروردگار است.»

فرمانبرداری و مطیع بودن برای فرمان خداوند که دستور می‌دهد باید از پیامبر پیامبر صلى الله عليه وسلم دفاع نمود و او را در برابر هر گونه اذیت و آزاری یاری و حمایت نمود و از انتساب هر گونه نقصی به او امتناع و جلوگیری نمود؛ آنگونه که می‌فرماید: (لِتُؤْمِنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَتُعَزِّرُوهُ وَتُوَقِّرُوهُ وَتُسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا). [الفتح الآية : 9 ]
یعنی: «(ما محمد را به سوی شما مردمان فرستاده‌ایم) تا به خدا و پیغمبرش ایمان بیاورید، و خدا را (با یاری دادن دینش) یاری کنید و او را بزرگ دارید و سحرگاهان و شامگاهان به تسبیح و تقدیسش بپردازید».
نکته11- همیشه و مدام نیت صادقانه داشتن و همواره برای یاری دادن پیامبر ص و دور نمودن هر گونه گزندی از او آماده باشیم.
نکته12- دادن بهترین پاداش در آخرت برای کسانی که محبت پیامبر را به بهترین وجه در عملکرد خویش نشان داده‌اند، بگونه‌ای که در بهشت رفیق پیامبر ص خواهد بود، بدلیل فرمایش خود حضرت در جواب کسی که گفت: من خدا و رسولش را دوست می‌دارم و او فرمود: «أنت مع من أحببت» یعنی: شما با کسی خواهی بود که دوستش داشته‌اید.
نکته13- درود و صلوات فرستادن بر پیامبر ص خصوصاً وقتی که از وی نام برده شود، و بعد از اذان، و در روز جمعه و در هر وقتی که مجال داشته باشید، زیرا پاداش بزرگی خواهد داشت، و نیز پیامبر ص بر ما حق بزرگی دارد.
نکته14- خواندن و مرور کردن سیره و زندگی‌نامه پیامبر ص و از احکام و دستوراتیکه در هر حادثه و واقعه‌ای که صادر فرموده بهترین استفاده را ببریم، و سعی کنیم آن را با زندگی خویش ربط داده و از آن الگو بگیریم.
نکته15- یادگیری سنت پیامبر ص با خواندن احادیث صحیحی که اهل حدیث آن را تایید و صحیح دانسته‌اند، و تلاش و سعی‌نمودن در پی فهم صحیح این احادیث و حفظ تعالیم و دستورات آن و یاد گرفتن اخلاق پسندیده و بلندمرتبه از آن و عبادت کامل برای پروردگار و فرمانبرداری بدون چون و چرا از پروردگار.
نکته16- تبعیت و پیروی نمودن از تمامی سنت‌های پیامبر ص به ترتیب اولویت. 
نکته17- در اقتداء نمودن به پیامبر ص در مستحبات پافشاری نماییم، اگر برای یک بار هم شده در زندگی خود آن را انجام دهیم.
نکته18- از هر گونه استهزاء به سنت‌های پیامبر ص دوری جوییم.
نکته19- خوشحال شدن به شایع گشتن سنت‌های پیامبر ص در میان مردم.
نکته20- ناراحت شدن و محزون گشتن با نادیده گرفتن سنت‌های پیامبر ص در میان برخی از مردم.
نکته21- کینه‌ورزی با هر منتقدی که بخواهد پیامبر ص و یا سنت‌هایش را نقد کند.
نکته22- دوست داشتن اهل بیت پیامبر ص اعم از همسران او و اولاد و فرزندانش و تقرب جستن به خداوند بوسیله محبت ورزیدن به آنها، زیرا که با پیامبر ص قرابت فامیلی دارند، و نیز بخاطر اسلام آوردنشان، و برای افراد گناهکار آنان درخواست هدایت را از خداوند طلب کنیم چون که هدپیامبر صایت آنان از هدایت دیگران برای به عباس عموی پیامبر ص خوشایندتر بوده است، همانگونه که عمر بن خطاب می‌گوید: مهلاً يا عباس لإسلامك يوم أسلمت كان أحب لي من إسلام الخطاب، ومالي إلا أني قد عرفت أن إسلامك كان أحب إلى رسول الله ص من إسلام الخطاب ای عباس چه قدر خوشایند بود روزی که مسلمان شدی، حتی از ایمان آوردن پدرم خطاب برایم خوشایندتر بود، و این بدان علت بود که می‌دانستم پیامبر ص با مسلمان شدن شما خیلی خوشحالتر خواهد شد تا با ایمان آوردن خطاب.

نکته23- عمل به وصیت پیامبر ص در مورد اهل بیتش که فرموده: « أذكركم الله في أهل بيتي». در مورد اهل بيتم شما را سفارش می‌كنم.
نکته24- دوست داشتن اصحاب پیامبر ص و احترام گذاشتن به آنها و معتقد بودن به اینکه آنان بر تمام کسانی که بعد از آنها آمده‌اند برتری و فضل دارند چه از لحاظ علم و عمل، و چه از لحاظ مکانت جایگاه و مکانت نزد خداوند.
نکته25- دوست داشتن علماء و احترام گذاشتن به آنها چون آنان ادامه دهندگان میراث پیامبرانند، زیرا که علما وارثان انبیاء هستند، پس شایسته است که آنها را دوست داشت و این حق پیامبر ص بر امتش می‌باشد.

در مستوای خانواده و جامعه
نکته26- تربیت فرزندان بر محبت ورزیدن به پیامبر ص.
نکته27- تربیت فرزندان براساس اقتداء نمودن به پیامبر ص در همه احوال زندگی.
نکته28- داشتن کتاب درباره زندگی پیامبر ص.
نکته29- داشتن نوارهای حاوی زندگینامه پیامبر ص.
نکته30- پخش و ایجاد فیلم‌های کارتونی که دارای منهج تربیتی پیامبر ص باشد.
نکته31- اختصاص دادن یک درس و یا بیشتر در هفته به سیره پیامبر ص که همه افراد خانواده از آن بهره ببرند.
نکته32- اقتدا نمودن مرد به پیامبر ص در رفتارش با همسر و خانواده.
نکته33- تشویق نمودن فرزندان به حفظ اذکار نبوی و تطبیق آن در زندگی.
نکته34- تشویق کردن فرزندان به اختصاص دادن مقداری از مخارج روزانه برای تطبیق عملی برخی از احادیث نبوی مانند کفالت یتیم، اطعام مساکین و کمک نمودن نیازمندان.
نکته35- عادت دادن فرزندان برای بکارگیری ضرب‌المثل‌های حدیثی مانند: المؤمن کیس فطن، لا یلدغ المومن من جحر مرتین، یسروا و لا تعسروا.
نکته36- برگزاری مسابقات خانوادگی درباره زندگی و سیرة پیامبر ص.
نکته37- تعریف خانواده مسلمان بوسیله زندگی پیامبر ص براساس تطبیق مشروع و درست که روزی
در خانه پیامبر ص .

در مستوای آموزش و پرورش و كارمندان آن
نکته38- کاشتن محبت پیامبر ص در دل و نفوس دانش‌آموزان و دانشجویان در خلال ابراز حق پیامبر ص بر امتش.
نکته39- برگذاری سمینارها و کنفرانس‌ها در زمینه زندگی پیامبر ص.
نکته40- تشویق و وادار کردن مسئولان تدوین کتاب‌های درسی برای گنجاندن درسی بنام سیره پیامبر ص در رشته‌های علوم انسانی.
نکته41- تلاش و کوشش برای ایجاد شاخه‌ای در دانشگاه‌های غربی برای تحقیق و کنکاش درباره زندگی و سیره پیامبر ص.
نکته42- تشویق کردن تحقیق‌های علمی دربارة سیرة پیامبر ص و وادار کردن محققین برای نوشتن کتاب‌های سنت در زمینه‌هایی همچون مغازی و شمائل.
نکته43- بر پا كردن نمايشگاها و برنامه‌های مدرسه‌ای و دانشگاهی‌ای که معرّف شخصیت پیامبر ص با رعایت کردن نقشه جغرافیایی گسترش اسلام باشد.
نکته44- اختصاص مکان خاصی از کتابخانه به کتاب‌های سیره و اهتمام ورزیدن به آن به خاطر محبت ورزیدن به پیامبر ص.
نکته45- کوشش برای ایجاد و نوشتن موسوعه‌های دانشگاهی درباره سیره نبوی که بتوان بعنوان مرجع از آن استفاده نمود، و ترجمه آن به زبان‌های زنده دنیا.
نکته46- برگزاری مسابقات سالانه برای دانشجویان در موضوعات مهم سیره نبوی و اختصاص جوایز گران‌بها برای آن.
نکته47- برگذاری اردوهای جوانان که در بر گیرنده مضامین و برنامه‌هایی باشد که باعث ایجاد محبت پیامبر ص در دلها و تعلق خاطر به سنت پیامبر ص بشود.
نکته48- برگذاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای پرورده رهبرانی که به پیامبر ص اقتدا نمایند.

در حد و مستوای ائمه، دعات و طالبان علم.
نکته49- بیان خصایص دعوت و رسالت پیامبر ص و اینکه او براساس دین حنیفی مبعوث گشته و اینکه اصل در دعوت او پافشاری بر هدایت همه مردم تا فقط پروردگار را پرستش نمایند.
نکته50- کوشش و تلاش برای دعوت مردم و هدایت همه قبایل، اقوام و ملل مختلف به این دین.
نکته51- بیان صفات و ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری چه قبل از رسالت و چه بعد از رسالت.
نکته52- بیان فضایل پیامبر ص و اختصاص یافتن امتش به اسلوبی مناسب و خوب.
نکته53- بیان موقف‌های پیامبر ص نسبت به خانواده و همسایه‌ها و اصحابش. 
نکته54- بیان چگونگی تعامل پیامبر ص با دشمنانش اعم از اهل کتاب، مشرکین و منافقین.
نکته55- بیان منهج و روش‌هایش در زندگی روزمره خویش.
نکته56- اختصاص دادن خطبه دوم برای یادآوری بعضی از وقایع سیره و زندگی پیامبر ص و نیز بعضی اوقات باید خطبه را بطور کامل به این موضوع اختصاص داد.
نکته57- مکث کردن بر آیاتی که درباره پیامبر ص بحث می‌کند خصوصاً موقعی که در نماز خوانده می‌شوند و برای مدت چند دقیقه بر آنها توجه و تفکر نمودن.
نکته58- برگذاری کلاس‌های حفظ احادیث نبوی همراه کلاسهای حفظ قرآن در مساجد.
نکته59- تصحیح نظریات و مفاهیم اشتباه عامه مردم در ارتباط با سنت پیامبر ص و دعوت به تمسک به احادیث صحیح با اسلوبی صحیح و درست.
نکته60- یادآوری فتاوای علما درباره آنانیکه تنقیص شخصیت پیامبر ص را می‌کنند و اعلام اینکه واجب است با آنان قطع رابطه نموده و باید بغض آنان را به دل گرفت.
نکته61- تلاش و کوشش برای برگرداندن مردم بسوی دینشان و آن هم با بکار گرفتن روش‌های دعوی پیامبر ص میسر می‌شود.
نکته62- هشدار دادن به مردم و آگاه کردن آنان از طریق وسایل ارتباط جمعی مانند تلویزیون، رادیو و روزنامه و مجلات به اینکه در شخصیت پیامبر ص غلو ننمایید و توضیح آیاتی که غلو و زیاده‌روی را نهی می‌کنند« مانند حديث: (لا تغلوا فی دینکم) و ذکر احادیثی که در این باره آمده‌اند مانند: «لا تطرونی کما أطرت النصاری ابن مریم» و توضیح اینکه محبت صادقانه عبارت است از تبعیت از پیامبر ص.
نکته63- وادار کردن مردم بر مطالعه کردن سیره پیامبر ص از مصادر و منابع دسته اول و توضیح و تبیین آن.
نکته64- برداشتن و نابود کردن شبهات و اباطیلی که درباره پیامبر ص و سیره او گفته می‌شود. 
در حد و مستوای روشنفکران وخبرنگاران و روزنامه نگاران.
نکته65- ابراز شخصیت پیامبر ص و ویژگی‌های امتش بوسیله انتشار و یا ذکر آن در مناسبت‌های اعلامی و فرهنگی.
نکته66- انتشار ندادن هر گونه موضوعی که باعث تنقیص شخصیت پیامبر ص بشود. 
نکته67- مقابله و رد وسایل اعلامی غربی و یهودی که بر ضد دین و پیامبر اسلام ص گفته می‌شود. 
نکته68- برگزاری کنفرانس‌های اعلامی و روزنامه‌ای با افراد منصف غیر مسلمان درباره شخصیت پیامبر ص و رسالت او.
نکته69- انتشار آنچه افراد منصف غیر مسلمان درباره پیامبر ص نوشته‌اند.
نکته70- برگزاری اردوها و مناسبت‌های فرهنگی برای ابراز منهج و سیره پیامبر ص و بیان اینکه منهج پیامبر ص برای هر زمان و مکانی سازگاری دارد.
نکته71- آماده کردن مسابقات اعلامی در زمینه سیره پیامبر ص و اختصاص دادن جوایز گرانبها برای آن.
نکته72- نوشتن مقالات و داستان و جزوات درباره پیامبر ص
نکته73- پیشنهاد دادن به مسئولین روزنامه‌ها و مجلات تا اینکه جایگاه ویژه‌ای در روزنامه و یا مجله خویش را به آیات و احادیثی اختصاص دهد که درباره شخصیت پیامبر ص بحث می‌کنند و بیان اینکه محبت پیامبر ص واجب است و باید آن را بر همه چیز مقدم شمرد حتی بر نفس خویش.
نکته74- پیشنهاد دادن به مدیران کانال‌های ماهواره‌ای تا برنامه خاصی را به سیره پیامبر ص اختصاص دهند و در آن بیان شود که چگونه با همسران، فرزندان، اصحاب و حتی دشمنانش رفتار می‌کرد و نیز درباره صفات و ویژگی‌های رفتاری او بحث شود.
نکته75- تشویق موسسه‌های تبلیغاتی برای ایجاد نوارهای تبلیغی از زندگی پیامبر ص به شیوه کاملاً حرفه‌ای و مناسب.
نکته76- تشویق و وادار کردن شبکه‌های تلویزیونی برای ایجاد و پخش فیلم‌های کارتونی برای کودک و نوجوان که حاوی زندگی و سیره پیامبر ص و برخی از داستان‌های زندگی پیامبر ص می‌باشد.
در حد و مستوای موسسه‌های خیریه و تبلیغاتی.
نکته77- ایجاد انجمن‌ها و گروه‌هایی برای حمل پرچم یاری و نصرت پیامبر ص.
نکته78- اختصاص غرفه‌هایی در نمایشگاه‌ها و همایش‌های کشوری و یا بین‌المللی کتاب برای عرضه نوارهای ویدئویی و نوارهای کاست مربوط به شخصیت پیامبر ص.
نکته79- اختصاص مکان‌هایی دائمی برای توزیع نوارهای گوناگون مربوط به پیامبر ص. 
نکته80- اختصاص جایزه گرانبها و قابل توجه به کسانی که بیشترین خدمت را در زمینه سنت و سیره نبوی انجام داده باشند، و مراسم بزرگداشت از شخصیت‌های بزرگ مرتبه در این زمینه‌ها.
نکته81- ایجاد انتشاراتی کتاب‌های سیره به زبان‌های زنده دنیا و انتشار آن در تمام کتابفروشی‌ها و کتابخانه‌های عمومی و دانشگاه‌ها.
نکته82- انتشار مجله و یا گاهنامه‌ای که مربوط به سیره نبوی و تعالیم دین باشد و تمام صفات و ویژگی‌های امت اسلامی را بیان کند.
نکته83- اختصاص صندوق‌هایی برای کمک در راه نصرت و یاری رسول الله ص از طریق تالیف و ترجمه و ایجاد کانال‌های ماهواره‌ای و … .
نکته84- ایجاد کانون‌ها و انجمن‌هایی که برای ابراز محاسن این دین و دیدگاه اسلام درباره انبیاء و محبت و احترامی که در دین اسلام نسبت به آنان وجود دارد فعالیت نمایند.
نکته85- ایجاد مواقع و مکان‌هایی که به سیره پیامبر ص اهتمام بورزد.
نکته86- مشارکت نمودن در گفتگوهای مسالمت‌آمیز با غیر مسلمانان و دعوت از آنان برای تحقیق و تفحص درباره شخصیت پیامبر ص و دین اسلام.
نکته87- نامه‌های الکترونی را که به پایگاههای اینترنتی مخصوص فرستاده می‌شوند، بوسیله احادیث و مواعظ نبوی مزین نمائیم.
نکته88- آماده کردن نشریه‌های الکترونی هر چند مدت درباره شخصیت پیامبر ص و دعوت او، خصوصاً در مناسبات و رویدادهای پیش آمده.
نکته89- اعلان در سایت‌های مشهور و تحریک‌آمیزی از کتاب‌ها و یا کنفرانس‌ها درباره شخصیت پیامبر ص.

در مستوای ثروتمندان و دولت‌های اسلامی
نکته90- کمک و پشتیبانی کردن تمام فعالیت‌های دعوی که مربوط به سیره نبوی می‌باشد.
نکته91- چاپ پوسترهایی که در برگیرنده احادیث و مواعظ پیامبر ص می‌باشند.
نکته92- مشارکت در راه‌اندازی شبکه‌های ماهواره‌ای و رادیو و مجلاتی که از اسلام و پیامبر ص بحث می‌کنند مخصوصاً با لغات زنده دنیا و بالاخص زبان انگلیسی.
نکته93- اجاره کردن دقایقی از شبکه‌های بیگانه و غیر اسلامی برای تبلیغات اصول و مفاهیم ارزشمند اسلام و پیامبر پیامبر صلى الله عليه وسلم.
نکته94- ایجاد مراکز متخصص برای بحث و بررسی جنبه‌های مختلف سیره نبوی و ترجمه آن به زبان‌های زنده دنیا.
نکته95- ایجاد موزه‌ها و کتابخانه‌های مخصوص به سیره نبوی و فرهنگ و تراث نبوی ص.
نکته96- ایجاد سایت‌های انترنتی مخصوص به سیره وسنت نبوی ص.
نکته97- چاپ و نشر کتاب‌ها و نوارهای مخصوص که در بر گیرنده محاسن دین اسلام و اخلاق و شمائل پیامبر ص باشد مخصوصاً با زبان‌های زنده مانند انگلیسی.
نکته98- مشارکت و کمک کردن در مسابقات دعوی که به سیره نبوی اهتمام می‌ورزند.
نکته99- زنده نمودن سنت هاورویش هایی پیعمبر(ص)وتطبق ان بالای خودتان نکته 100شماره صد را به شما واگذار می‌کنیم تا آن را نوشته و برای ما به آدرس زیر ارسال فرمایید. برادر و خواهر مسلمان بر همه ما واجب است به هر اندازه که در توان می‌باشد پیامبرمان پیشوا و حبیب خود را کمک و یاری نماییم و به همین خاطر این یادآوری را آماده و گردآوری ازقران ,سنت و گفته های بزر گان اسلام کردیم تا برای هیچ یک از ما عذر و بهانه‌ای وجود نداشته باشد.
پس باید همه ما برای نشر و توزیع آن بکوشیم، و خانواده و عموم مردم را به آن دعوت نمائیم خواه در مجالس و مراسمات خانوادگی باشد و یا تماس‌های تیلفونی و یا نامه‌های الکترونی ویا همچنان درمحافل عروسی که امروزه به قسم غیر اسلامی راه اندازی میگردد.. و غیره رابه خاطر اصلاح امت مسلمان ومسلمه برای نصرت و یاری حضرت والاشان سید نا محمد (صلی الله وعلیه وسلم)دعوت نمایم.
درآخیر از شما خوانند گان عزیز وگرامی خواهان این هستم که بنده را از دعا خیر تان فراموش نکنید . "هو الله المستعان "

گرد آورنده :محمد گل"نوری"
 

X

به اشتراک بگذارید

Share

نظر تانرا بنویسد

کامنت

نوشتن دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

مطالب مرتبط

پیوند با کانال جام غور در یوتوب

This error message is only visible to WordPress admins

Reconnect to YouTube to show this feed.

To create a new feed, first connect to YouTube using the "Connect to YouTube to Create a Feed" button on the settings page and connect any account.