آرشیف
قلب آسیا٬ فاقد قلب
محمد آصف فقیری
قلب نظام ها عبارت از مجلس نمایندگان مردمی می باشد. که در تصویب قوانین و نظارت آن٬ صلاحیت عزل مجریان قدرت را٬ نیز داشته باشند شناخته شده است.
البته افغانستان کشوریست که از لحاظ موقعیت به مثابه قلب آسیا دانسته می شود. و در صورتیکه این کشور فاقد ثبات سیاسی همانا شورای منتخب مردمی است: قطعاً کشورهای منطقه با اشراف استخباراتی آمریکا با پول هفته وار٬ وارد افغانستان هراسی شده اند.
بطور مثال تطبیفی: اگر فرض کنیم در ایران حکومت مردمی نیست ولی ریشه قدرت را٬ در قُم و ولایت فقهی می توان دید – پس ایران در سیاست خارجی مستقل عمل می کند.
حالا افغانستان و چند پارچه بودن طالبان٬ و ریشه قدرت شان که از کجا منشاء گرفته است را٬ چون موهوم دریافت می گردد. که آیا قدرت در قندهار و در مقام رهبری چون امیرالمومنین است یا گروه حقانی؟ و یا سهمی بزرگی از قدرت در وزارت دفاع٬ یا مورث مؤسس طالبان نیز است؟ یا هر گروهی از طالبان از لحاظ فکری تا چی حد متاثر از دیوبند پاکستان هستند؟
و آیا اینکه اولیت طالبان برای افغانستان چیست؟ و تا چه حد حضور تروریستان بین المللی در افغانستان برای منطقه و جهان تهدید می باشد؟
در نتیجه:
سیر ملت سازی و ثبات سیاسی از مبانی افکار عمومی مردم افغانستان٬ روح و جان اقتدار ملی در شورای مردمی منتخب٬ تا حضور و پاسخگوی دولت در اجلاس شانگهای و سازمان ملل٬ مسبب ارتباطات با کشورهای منطقه و جهان در جهت توسعه و متعالی افغانستان است.
بحث تلویزیونی بنده مرتبط با موضوع: https://youtu.be/fnAGtK4XDC8?si=DOh31HishnR1_Oni
محمدآصف فقیری
نوشتن دیدگاه
دیدگاهی بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
مطالب مرتبط
پر بیننده ترین مقالات
مجلات و کتب
پیوند با کانال جام غور در یوتوب
صفجه جام غور در فیس بوک
Problem displaying Facebook posts.
Type: OAuthException
Subcode: 460
گزارشات و مصاحبه ها
-
قاری رحمت الله بنیان گزار گروه داعش و سرکرده گروه طالبان ولایت غورطی یک عملیات نیروهای امنیتی افغان در ولایت فاریاب کشته شد
-
کارگاه سه روزه آموزش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه برای نیروهای امنیتی و دفاعی در ولایت غور
-
گرامیداشت شانزدهمین سالروز تأسیس کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان در ولایت غور
-
امضاء تفاهمنامه نشر برنامه های حقوق بشری با چهار رادیو در ولایت غور