آرشیف
عبدالرحمان ثانی قاتل نسل بشریت در چنگ دولت!
گل رحمان فراز
مولوی عبدالرحمان باشنده ساحه رغسکن دره مرغاب و قاتل شهيدان مظلوم هر یک قاضی شهید قربان کریمی، چهار افسر آمريت ترافیک، رئیس موسسه برک و چهارده شهید 27 رمضان…! در یک عملیات آگاهانه و با مدیریت مسئولین امنیتی غور که به علت مریضی اش از مرغاب عازم غلمین و بعد از غلمین عازم فیروزکوه شد، مقصد رسیدن و تداوی شدن اش در فیروزکوه بی گمان توسط نیروهای شجاع امنیت ملی گرفتار شد.
امیر عبدالرحمان و یا هم همان مولوی عبدالرحمان کاری نکرد جز اینکه آدم کشت، وحشت و دهشت آفرید و تخم نفاق را بین اقوام این ولایت پاشید و همانند امیر عبدالرحمان خان تهداب قتل ها به نسبت قوم گرایی (قتل از یک قوم مشخص) را صرف نظر از سنجیدن وجه حسن اش گذاشت.
گرچند چانه زنی ها و ارباب گرایی ها نسبت رهایی این فرد داعش/طالب وجود داشت و حتی ادامه نیز دارد که بحیث مدغم شده ی شورای صلح رهایی یابد اما این گمانه زنی رویایی بیش نیست!
هرگاه مسئولین ارشد محلی در پی رهایی وی اقدام نمایند، بدون شک خشم مردم محل و جوانان این ولایت را در قبال خواهند داشت و روزگار دولت از طرف حامیان اش تلخ خواهد شد.
فلهذا، برای مولوی گل مرجان، میله های مستحکم زندان، شکنجه نهایت دوران، سردی رویه، بی عذتی، عذاب عملکرد و اجز عظیم تمنا دارم.
با احترام
گل رحمان فراز
نوشتن دیدگاه
دیدگاهی بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
مطالب مرتبط
پر بیننده ترین مقالات
پیوند با کانال جام غور در یوتوب
صفجه جام غور در فیس بوک
Problem displaying Facebook posts.
Type: OAuthException
Subcode: 460
گزارشات و مصاحبه ها
-
قاری رحمت الله بنیان گزار گروه داعش و سرکرده گروه طالبان ولایت غورطی یک عملیات نیروهای امنیتی افغان در ولایت فاریاب کشته شد
-
کارگاه سه روزه آموزش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه برای نیروهای امنیتی و دفاعی در ولایت غور
-
گرامیداشت شانزدهمین سالروز تأسیس کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان در ولایت غور
-
امضاء تفاهمنامه نشر برنامه های حقوق بشری با چهار رادیو در ولایت غور