X

آرشیف

جعل تاریخ با ابزار مدرن مافیائی !

میگویند مأمور پولیس که وظیفه داشت تا اسناد و مدارک تمامی عابرانی را که از یک پُل بزرگ عبورمیکردند کنترول نمایند . وقتی چشم اش به تذکره هویت شخصی که اسم اش ثبات خان بود افتاد از نزدش پرسید که اسم پدرت چیست ؟ آن مرد که عجله داشت تا هرچه زودتر از پُل عبور کنند درجواب مأمور پولیس گفت که نام پدرم ثبات خان است . مأمور پولیس بلادرنگ در پاسخ گفت که تونه می توانی از پُل عبورکنی تا وقتی ثابت نه ساخته ایی که تو پسر پدرت هستی !
************
پیش از این ازطرز برخورد روشنفکران و فعالان  سیا سی  حاکم بر سرنوشت افغانستان خونین سخن گفته بودیم که چگونه وقتی دیدند هوا بهاری شده ازخواب زمستانی که به امید ساختن مدینه های فاضله ایدیولوژیک در آخورهای تشکیلاتی از افراطی ترین نیروهای چپ و مارکسیست گرفته تا بنیاد گرایان شریعت مدار مذهبی خوابیده بودند عافیت گویان برخاستند  وبرای چپاؤل بهترین ثروتهای مادی و معنوی میهن باستانی افغانستان به همان شعار های دوران آرامش قبل از طوفان جامعه تمسک جستند . و بصورت دیکته شده شعارهای دموکراسی ، آزادی بیان ،و«جامعه ناب و صددرصد  اسلامی!! » را با قیمت بسیار گزاف و خونینی را بی هیچ سوابقی و بدون هیچ مبارزه خونباری همراهی نمودند .  نوع دیگر این جماعت اعجوبه آن دسته از نویسنده گان رسانه ای گروهی را میتوان شمرد که با فروریختن دیوارهای ظلم و استبداد طالبانی بصورت مستعجــــل به نـــوشتن روزنـــامه ها به حیــــث « روزی نامه ها !!» مشغول شدند . بلی ! این طائیفه سواد داران را درگرماگرم همان روزهای اول که خیانت به امید آغازیده نه شده بود ، ما و شاید عموم قلم بدستان تصور میکردیم که باید از فرصتها استفاده نمود وبدیل دیگری نداریم لهذا پذیرفتیم و آغاز به کارنمودیم زیرا می دیدیم که افغانستان چون کودکی است که تازه به دنیا آمده باشد و نیاز به آرامش و ثبات دارد . ماواکثر روشنفکران این سرزمین  تصور میکردیم که اگر در عراق پس از سرنگونی رژیم صدام حسین یک جنرال متقاعد امریکائی بنام جی مونتگومری گارنر Jay Montgomery Garner تعیین شده بود برخلاف آن  در افغانستان یکی از رجال افغان تبارامریکائی  بنام حامد کرزی همراه با نمائنده تام الاختیار افغان نژاد  زلمی خلیلزاد منصوب  شده  بودند که همین انتصاب را  برخی از روشنفکران و تحلیگران ظاهر بین افغان در مورد  سیاست های امریکا در افغانستان ومنطقه را نوعی امتیاز به افغانستان و افغانها می پنداشتند . 

 

ادامه مطلب در اینجا

 

X

به اشتراک بگذارید

Share

نظر تانرا بنویسد

کامنت

نوشتن دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

مطالب مرتبط

پیوند با کانال جام غور در یوتوب

This error message is only visible to WordPress admins

Reconnect to YouTube to show this feed.

To create a new feed, first connect to YouTube using the "Connect to YouTube to Create a Feed" button on the settings page and connect any account.