آرشیف
از قهرمان الماس تا قهرمان عیسی !
afrotan
هنوز شعله های آفتاب بر کویری از جاده ای معروف دارالامان کابل که بنای تاریخی مجلس شورای سابق ملی افغانستان در کنار آن واقع است نه تابیده بود که دسته ای از زنگیان مست پس از چندین شبانه روزخسته گی و شستشوی مغزی و دیدن فیلم های هالیؤد ی با کاپی ای مستهجن پاکستانی در دسته های ازنوجوانان تربیت دیده و پرورش یافته که برای شغل « شریف آدم کشی » با جلیقه های انتحاری و با وعده های موهوم بهشت توام با چند دینار پیش پرداخت مجهزبودند برای به سر رساندن پروژه خونین تروریستی از راه رسیدند اما بی خبر از آنکه شاید در دام جوانان خودجوش و بی توقعی که برای حراست از بنای تاریخی مجلس شورای سابق ملی افغانستان وبزرگترین اما با دریغ و تأسف که نیرومند ترین مرکز دلالان و معامله گران امروزی افغانستان وظیفه یافته بودند بِافتند .
نوشتن دیدگاه
دیدگاهی بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
مطالب مرتبط
پر بیننده ترین مقالات
پیوند با کانال جام غور در یوتوب
Reconnect to YouTube to show this feed.
To create a new feed, first connect to YouTube using the "Connect to YouTube to Create a Feed" button on the settings page and connect any account.
صفجه جام غور در فیس بوک
Problem displaying Facebook posts.
Type: OAuthException
Subcode: 460
گزارشات و مصاحبه ها
-
قاری رحمت الله بنیان گزار گروه داعش و سرکرده گروه طالبان ولایت غورطی یک عملیات نیروهای امنیتی افغان در ولایت فاریاب کشته شد
-
کارگاه سه روزه آموزش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه برای نیروهای امنیتی و دفاعی در ولایت غور
-
گرامیداشت شانزدهمین سالروز تأسیس کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان در ولایت غور
-
امضاء تفاهمنامه نشر برنامه های حقوق بشری با چهار رادیو در ولایت غور