زمان الدین حقجو

نخست اینکه تا جائی که ما اطلاع داریم مردم فهیم و بصیر ولایت غور طی چندین دهه جنگ و بد بختی بدرستی حق و باطل را از هم فرق کرده اند و خوب میدانند که حق و باطل جایگاه شان کجاست.
و اما شما ادعا دارید که شهریار نه مخالف دولت بود و نه هم منتقد و از جهتی هم ادعا دارید که وی آزادی خواه بود و مبارز حالا روشن نیست که شهریار با مردم عادی چه مشکلی داشت و راه مردم را میبست و دست بر آبروی مردم میزدو تجاوز بر حریم مردم داشت.
و این ادعا که شهریار فعال مدنی و فرهنگی جامعه بود بدون شک که باطل هست زیرا مدنیت با تفنگ و زور گوئی هیچ رابطه ای ندارد،گذشته از اینها هیچ کس دستور قتل شهریار را صادر نکرده است شهریار طی یک جنگ رو در رو و در نتیجه حمله به پولیس به قتل رسیده است، چون پولیس بیش از سه ساعت شهریار را دعوت نموده بود تا تسلیم شود دست از خشونت بردارد زیرا پولیس جهت دستگیری شهریار به منطقه اعزام شده بود اما وی افراد خود را به اطراف پراکنده نموده و خودش شخصا بالای پولیس حمله نمود و این از مشخصه های حکومت هست که با سر کشان و زور گیران اغتشاش گران مبارزه نموده و دست ظلم شان را از سر مردم کوتاه کند و نیازی هم نیست که از کسی پول بگیرد، حکومت حکومت هست و مجری قانون در سطح جامعه حکومت مستقلانه عمل میکند و به هیچ وجه تحت تاثیر فرد و یا گروهی نمیرود و افرادی هم که برای دستگیری شهریار فرستاده شده بودند پولیس دولت جمهوری اسلامی افغانستان بوده و افراد مغرض و دارنده مشکل شخصی با شهریار نبوده اند.
و مهم تر از همه اینکه شهریار بار ها به جلسات اشتراک کرد و بار ها با وی اتمام حجت صورت گرفت و هر بار وی از صبر و شکیبائی دولت برداشت سوء کرد و بیشتر از قبل طغیان نمود،بناً گزارشات پیرامون راه زن بودن شهریار،زور گیری،تجاوز بر حریم مردم ،لت و کوب معیوب نمودن دختر 13 ساله گرفتن پول و گندم از مردم فقیر و همه اینها جز گزارشاتی هستند که اسناد شان موجود هست .
در نهایت همانگونه که مردم عزیز و شرافتمند غور از گزارشات و شواهد و مدارک برداشت کرده اند کشته شدن شهریار دست ظلم بر هزاران طفل و مرد و زن و مال وناموس ملت را کوتاه نموده است،از وجایب حکومت است که علیه هر گونه ظلم زور گوئی تجاوز و سازگار شدن با مخالفین حکومت استادگی نموده و ریشه چنین مفاسدی در جامعه را در نطفه خنثی سازد.
با احترام
زمان الدین حقجو
پر بیننده ترین مقالات
-
سلطان رضیه غوری
-
آب و هوای ولایت غور
-
اصطـــلاحــــات و واژه های شیرین لهجـهً غوری
-
سرگذشت سیاه موی و جلالی
-
شهر فیروز کوه مشهور ترین پایتخت سلاطین بزرگ غوری
-
بیوگرافی شهید محمد رفیق علم
-
زندگی نامه مختصر مرحوم سید محمد رفیق نادم رئیس بنیاد فرهنگی جهانداران غوری حوزه غرب
-
Muhammad of Ghor
-
ولسوالی های ولایت غور
-
نثار احمد حبیبی غـوری کیست؟
مجلات و کتب
جام غور در شبکه های اجتماعی
گزارشات و مصاحبه ها
-
قاری رحمت الله بنیان گزار گروه داعش و سرکرده گروه طالبان ولایت غورطی یک عملیات نیروهای امنیتی افغان در ولایت فاریاب کشته شد
-
کارگاه سه روزه آموزش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه برای نیروهای امنیتی و دفاعی در ولایت غور
-
گرامیداشت شانزدهمین سالروز تأسیس کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان در ولایت غور
-
امضاء تفاهمنامه نشر برنامه های حقوق بشری با چهار رادیو در ولایت غور
با سلام خدمت همه و اما خدمت جناب پژواک چنین مـــــی نگاریم: