بنیاد فرهنگی جهانداران غوری


طبق معمول روز پنجشنبه 13میزان 1391 جلسه نوبتی هیأت رهبری بنیاد فرهنگی جهانداران غوری حوزه غرب در دفتر آن بنیاد دایر گردید ، در این جلسه علاوه از اعضای رهبری تعدادی از مردم غور نیز حضور داشتند .
در ابتدا محترم حاجی سید محمد رفیق نادم رئیس بنیاد فرهنگی جهانداران غوری حوزه غرب پیرامون کار های انجام شده معلومات ارائه نموده و از روز جهانی معلم که در سرتا سر افغانستان به خصوص ولایت هرات به گرمی استقبال گردیده بود صحبت نمود و آنگاه از بی سوادی فیصدی زیادی مردم غور و محرومیت شان از نعمت سواد بحث همه جانبه ی صورت گرفت.
شرکت کننده های جلسه در مورد اینکه چگونه می توان به نعمت سواد دست یازید ؟ صحبت های همه جانبه ی نموده و محدودیت های اقتصادی خود و بنیاد جهانداران غوری را نیز در این راستا بر شمردند و چنین فیصله کردند که در شرایط جاری مرکز فرهنگی و آموزشی انصاریان که تصدی آنرا محترم عبداللطیف غوری به عهده دارند در قسمت ارتقای سواد مردم محروم ما تصمیم مقتضی اخذ نمایند .
این مرکز در این برهه توانسته یک شاخه ی دیگری را نیز ایجاد نماید که زمینه ساز خوبی به تعمیم سواد و ارتقای ظرفیت های علمی دانش آموزان می باشد و استاد لطیف در زمینه ابراز آمادگی نموده گفت : ما حاضریم هر چند از هموطنان ما به مرکز انصاریان مراجعه نمایند بدون در نظر داشت فیس ماهوار آنها را بپذیریم و برای با سواد سازی و ارتقای ظرفیت شان مساعی بیدریغانه به خرچ دهیم .
همچنین در روال کنونی هیأت رهبری از رهبری و متصدیان جام زیبای غور که ممد و همراه همیشگی این بنیاد است ابراز سپاس نموده و موفقیت های مزید این رسانه جهانی را از در گاه خداوند لایزال مسئلت نمود.
جلسه با دعای ترقی و پیشرفت مردم ما در روشنایی علم و دانش خاتمه یافت .
پر بیننده ترین مقالات
-
سلطان رضیه غوری
-
آب و هوای ولایت غور
-
اصطـــلاحــــات و واژه های شیرین لهجـهً غوری
-
سرگذشت سیاه موی و جلالی
-
شهر فیروز کوه مشهور ترین پایتخت سلاطین بزرگ غوری
-
بیوگرافی شهید محمد رفیق علم
-
زندگی نامه مختصر مرحوم سید محمد رفیق نادم رئیس بنیاد فرهنگی جهانداران غوری حوزه غرب
-
Muhammad of Ghor
-
ولسوالی های ولایت غور
-
نثار احمد حبیبی غـوری کیست؟
مجلات و کتب
جام غور در شبکه های اجتماعی
گزارشات و مصاحبه ها
-
قاری رحمت الله بنیان گزار گروه داعش و سرکرده گروه طالبان ولایت غورطی یک عملیات نیروهای امنیتی افغان در ولایت فاریاب کشته شد
-
کارگاه سه روزه آموزش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه برای نیروهای امنیتی و دفاعی در ولایت غور
-
گرامیداشت شانزدهمین سالروز تأسیس کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان در ولایت غور
-
امضاء تفاهمنامه نشر برنامه های حقوق بشری با چهار رادیو در ولایت غور
جلسه نوبتی بنیاد فرهنگی جهانداران غوری حوزه غرب دایر گردید